Forum

Deze is voor alle Air Max January 27, 2018 4:08 AM

By : Nora

Als vervolg op de <a href="http://www.goedkopeshoe.com">nike air max 90</a> "waterpas" die John Mayer op NIKEiD maakte, volgt hier een blik op zijn volgende Air Max 90 iD-creatie met de "Pickle Rick" colorway. Deze colorway van de Air Max 90 was opnieuw ontworpen door Mayer en is geïnspireerd op een aflevering uit de Rick and Morty-show. De schoen heeft een groen en grijs bovenwerk met rode, blauwe, volt en witte accenten voor een opvallende look. Het beste van deze schoen is dat als je het zelf leuk vindt, je het nu direct bij nike.com kunt kopen voor $ 130.


Een tricolour-thema landt op de <a href="http://www.goedkopeshoe.com">nike air max 95</a> Premium om te beginnen in 2018 en dit afgebeelde paar is in een mix van wolvengrijs / veiligheidssinaasappel en universiteitsblauw. Het bovenwerk heeft een mix van suède en textiel, terwijl de tussenzool is ingekleurd in een combinatie van donkergrijs met zwarte spikkels. De kenmerkende Air Max-demping is ook oranje gekleurd voor een andere pop, terwijl een zwarte rubberen buitenzool en helemaal het ontwerp compleet maakt.


De <a href="http://www.goedkopeshoe.com">nike cortez</a> Nylon LHM Los Primeros is een ander paar dat onderdeel is van de collectie Los Primeros van Nike. In deze collectie werkt Nike samen met jonge, Latijns-Amerikaanse straatartiesten wier baanbrekende werk hun erfgoed eer aandoet. Omdat de Cortez een sterke band heeft met de barrio, is het alleen goed om het model in het pack op te nemen. De Nike Cortez Nylon LHM Los Primeros is verfraaid door de Chileense kunstenaar INTI en kiest voor een gedurfd motief omdat het bovenwerk een patroon bevat dat gebruikt symbolen uit Latijns-Amerikaanse culturen en verenigt ze om te maken op singles-ontwerp. Schaduwen van paarse en oranje tinten creëren het ontwerp, terwijl zwart suède te vinden is op de oogtest, hiel en teen. 


To post a comment please register or sign in